Van sexloze ‘Miss Etam-hond’ naar ‘Dog With A Mission’, Boss-level!

1
4736
Happy customer Danique.with dog Teddy Foto: 'Dog With A Mission'
Dog With A Mission
Happy dog met zijn baasje met een prachtige halsband uit de collectie van ‘Dog With A Mission’

 

Mijn hond Puck hoeft niet zo nodig te matchen met mijn outfit, ik ben tenslotte geen Paris Hilton. Waar ik nou wel al geruime tijd naar op zoek ben, is een mooie halsband. Maar dat is nog niet zo makkelijk. Momenteel ziet mijn hond Puck eruit als een seksloos, saai huisvrouwen-hondje. Beetje Miss Etam-gehalte. Ik wil dat mijn hond eruit ziet als een Gypsy Doggie met ‘Hippy Swag’.

Je weet wel, zo’n hond die zo weggelopen kon zijn uit een van die gypsy photo shoots van Dolce & Gabbana.

Helaas ben ik de afgelopen paar jaar niet echt leuke halsbanden tegengekomen, die bij onze Gypsy Lifestyle passen. Daar is recentelijk verandering in gekomen. Via Google kwam ik terecht bij een bedrijf in Bergen NH, gerund door vier slimme en ambitieuze dames: Eve, Marley, Kim en Eugenie.

"Beauty & Brains, always a good combination" The four designers and founders of the brand: 'Dog With A Mission'
“Beauty & Brains, always a good combination” The four designers and founders of the brand: ‘Dog With A Mission’

Zij hadden duidelijk hetzelfde probleem. Ze konden nergens leuke hondenhalsbanden vinden die aansloten bij wat ze voor hun viervoeters in gedachten hadden. Ze besloten om zelf te gaan ontwerpen. Dit alles doen zij vanuit hun atelier in het Noord-Hollandse Bergen, waar ze hun creatieve ideeën bundelen om de mooiste creaties te maken. De halsbanden zijn helemaal in de “Ibiza-stijl”. De halsbanden zijn gemaakt van speciaal geselecteerd leer en bewerkt met de mooiste authentieke materialen uit alle werelddelen.

Dog With A Mission

Dog With A Mission
Een kleine greep uit de collectie handmade halsbanden van ‘Dog With A Mission’

Het is echt een bedrijf dat voor de hippe hond halsbanden maakt. De halsbanden zijn een doorslaand succes sinds de oprichting van het label begin 2014. Het merk label is genaamd “Dog With A Mission”. De stevige halsbanden zijn uitvoerig getest door een groot aantal doggies en zijn geschikt voor ieder ras.

Ik heb mijn halsband inmiddels binnen en kan niet anders zeggen dat het van een prachtige en degelijke kwaliteit is. Alles is 100% handwerk en mocht u dit graag willen, dan kunnen ze eventueel ook op maat gemaakt worden. De halsbanden zijn overigens al in verschillende maten verkrijgbaar. Dus of je nou een Chihuahua of een Bordeaux Dog hebt, jouw maat zit er vast bij. Er zijn ook hele mooie ‘leashes’ verkrijgbaar, ook in de Ibiza-stijl (zie foto’s hieronder).

Bovendien gaat een deel van elke verkochte riem naar de stichting SIAC die opkomt voor zwerfhonden in Spanje en dat vind ik altijd een goed idee!

Dog With A Mission

Ze hebben zoveel verschillende soorten banden, er is voor elke smaak wel wat bij. Ik ben verliefd op dit geweldige merk en ga voor Puck haar eigen collectie verzamelen, zodat ze er altijd stijlvol bij dartelt.

Zoals je op onderstaande foto kunt zien, heeft Puck inmiddels een flinke upgrade gehad van saaie hond naar ‘Dog With A Mission’ Boss-level! En met mijn levendige fantasie heb ik echt het idee dat ze blijer en knapper is.

Puck kan weer schaamteloos over straat
Puck kan weer schaamteloos over straat

Vanaf April 2015 zijn de ‘Dog With A Mission’ halsbanden ook verkrijgbaar op Ibiza bij “Doggy Style Ibiza”

                  “Achter iedere stijlvolle hond zit een baas met smaak”
                                               ~Quote by Geneviève~

Website: www.dogwithamission.nl