Mijn cup 75F los slingerende borsten onder controle met de Bye Bra

2
7499

 

Bye Bra backless back dress
De Bye Bra zorgt ervoor dat je backless dress ook echt backless is. Geen zichtbare bandjes of straps die weggemoffeld zijn.

 

Een groot aantal prachtige jurken met een diepe, lage rug sieren mijn kledingkast. Alleen had ik tot voor kort een groot gedeelte daarvan nog nooit gedragen. Toen ik ze kocht, is er geen moment geweest dat ik nadacht over wat voor beha ik eronder zou dragen. Het flitst wel altijd door mijn gedachten als ik in een winkel aan het passen ben, maar het is bij mij met een paar seconden ook met hetzelfde gemak weer verdrongen.

Nu is zo’n jurk met een laag uitgesneden rug voor vrouwen met hele kleine borsten, die nog strak zijn en waarvan de tepels naar de zon staren, niet zo’n groot probleem. Je gaat beha-loos of je plakt alleen je tepels af en klaar ben je. Maar voor zo’n Rubensvrouw als ik met cupmaat 75F waarvan de tepels steeds meer richting mijn Louboutin’s gaan, is het een enorm probleem.

Bye Bra
We zijn niet allemaal zo goed bedeeld als Doutzen. Maar we willen er wel zo uitzien in zo’n jurk van Calvin Klein

 

Mijn borsten zijn individualisten en hebben ieder een eigen postcode, dus ook een eigen leven. Je snapt dat beha-loos voor mij dus uitgesloten is, tenzij ik bewust mensen wil verwonden met mijn los zwiepende borsten. Al die zogenaamde “backless” beha’s die overal verkrijgbaar zijn hebben ze niet in mijn maat. Wanneer ze dat wel hebben past het evengoed niet of is de beha na een rondje dansen en zweten afgegleden en doet functie als kniebeschermer.

[wc_divider style=”solid” line=”single” margin_top=”” margin_bottom=””]

Ooit heb ik zelfs een beha verknipt om er een soort van backless beha van te maken voor onder een jurk. Einde van de avond: één borst richting ‘Mekka’ de andere borst ‘Down Under’. . .ja het was een feest voor iedereen, behalve voor mij.

[wc_divider style=”solid” line=”single” margin_top=”” margin_bottom=””]

Backless Bra
Zo zag mijn eigen geknutselde beha er ongeveer uit, het was geen succes!
Bye Bra Aanbrengen
Zo breng je de Bye Bra aan

 

Met de komst van de Bye Bra heb ik vorig jaar eindelijk zonder frustratie een van mijn diep uitgesneden jurken kunnen dragen, zonder dat ik eruit zag alsof ik uit net van een porno set afkwam. Mijn borsten hebben zich prima vermaakt en het de hele avond volgehouden. Ze zijn als het waren gaan samenwonen en hebben nu dus 1 gezamenlijke postcode.

Mijn borsten zien er tevreden, gelift en gelukkig uit. Ik moet zeggen dat ik erg sceptisch was over het product. Ik kon namelijk niet geloven dat een zelfklevend halfrond plakdinges mijn in totaal 2 kg zware borsten in het gareel konden houden. Maar de puppies waren 100% onder controle.

U begrijpt dat ik om privacy redenen geen foto van mijn happy boobs kan publiceren, maar gelukkig zijn er andere dames die dat voor mij doen. De filmpjes zie je hier onder.

Ik heb mijn Bye Bra besteld bij www.byebra.nl en na het zien van het geweldige filmpje de gok genomen. Het is echt een van mijn beste aankopen ooit.

Ik had natuurlijk wel wat zorgen, over onder andere het materiaal waarvan dit product gemaakt is. Ik heb namelijk een moeilijke huid die snel geïrriteerd is en allergiegevoelig voor een groot scala aan materialen en stoffen.

Er zijn namelijk ook goedkopere kopieën op de markt die door van die snelle jongens klakkeloos worden geïmporteerd. Het resultaat daarvan is ronduit ernstig. Het resulteert bij veel mensen in ernstige huidproblemen, doordat deze nep plakbeha’s ingrediënten bevatten die niet voor de Europese markt zijn goedgekeurd en dat laat zich ook zien.

https://www.youtube.com/watch?v=IxDGNfaQ95Y

De originele plakbeha van Bye Bra is gemaakt van een medische tape van 3M. Dit is de producent van medische tapes, maar ook van bijvoorbeeld de post-it. De zijden tepelbedekkers zijn gemaakt van een adhesief van Henkel®.

Bye Bra

De Bye Bra is verkrijgbaar in de maten A-C, D-F en F+. De tepelbedekkers zijn van siliconen of zijden. Bye Bra wordt over de hele wereld verkocht. Een leuk weetje is dat op de grootste beurs van Europa – ‘Salon International de La Lingerie’ de Bye Bra-stand de meest bezochte stand was van de limited edition area.

Bye Bra wil mijn lezeressen heel graag verrassen met een mooie korting van maar liefst 30%. Kijk op de GiveAway pagina voor verdere informatie of klik op de GiveAway button hieronder.

Black Magnolias GiveAway Time

 

2 REACTIES