Opening van nieuwe hotspot Coffee Concepts Sandwich Bar in Amsterdam

0
2227

Coffee Concepts Sandwich Bar

Terwijl ik ’s avonds door de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam schuifel, zie ik ineens vriendin Camilla in een leuk, klein koffiebarretje staan. Het trekt meteen mijn aandacht door de mooie grote letters: SANDWICH.

Ik ga naar binnen en we wisselen een paar kussen uit terwijl mijn ogen de ruimte scannen. “Dit ken ik nog niet”, zeg ik verbaasd. Camilla legt uit dat de volgende dag de opening zal plaatsvinden en vraagt of ik geen zin heb om langs te komen. Tuurlijk wil ik dat, een opening van iets waar lekkere dingen verkocht gaan worden, heeft altijd mijn aandacht.

Coffee Concepts Sandwich Bar
Girlfriend Camilla

Amsterdam is helaas al een paar jaar niet meer mijn “hometown”. Ik ben geëmigreerd naar West-Friesland en dat is in mijn ogen echt het buitenland.

Ik ben dus niet meer zo goed op de hoogte van wat er zich in de hoofdstad allemaal afspeelt. Ik leer dat Coffee Concepts Amsterdam al een filiaal in Amsterdam-Zuid heeft, op de Jacob Obrechtstraat.

 

 

Het filiaal in Zuid is bijzonder te noemen. Buiten een kop koffie nuttigen, kun je er ook kunst kopen en op de benedenverdieping is een marketing- en communicatiebureau gevestigd. Deze 3 concepten onder één dak maken Coffee Concepts wel uniek.

Coffee Concepts Jacob Obrechtstraat 5, 1071 KC Amsterdam
Coffee Concepts het filiaal in Zuid aan de Jacob Obrechtstraat 5, 1071 KC Amsterdam

Het tweede, nieuwe filiaal is een leuke Sandwich Bar en zit in de Reguliersdwarsstraat midden in het centrum van Amsterdam. Je kunt er voor heerlijke broodjes terecht en natuurlijk je dagelijkse dosis cafeïne.

Coffee Concepts Sandwich Bar Amsterdam
Ondanks de kou is de opkomst groot en gezellig

De opening is ondanks de kou enorm druk, en ik heb het idee dat echt iedereen zat te wachten op deze formule zo in het centrum. Ik zie veel succesvolle ondernemers. O.a. Casper Reinders en zijn goedlachse broer Roeland Reinders van EFactor, designer Maria Kooistra, hoofdredactrice van het tijdschrift Beaumonde Ellen Litz en ook Diva Mayday met haar fabuleuze zelf is aanwezig.

DJ Sunny Janssen zorgt met haar beats dat we ons allemaal een beetje warm kunnen dansen, want hé…het is echt niet normaal meer zo koud dat het is.

DJ Sunny Janssen laat ons allemaal een beetje warm worden met haar beats 

Iedereen is blij met de komst van Coffee Concepts Sandwich Bar, waar je ook nog eens lekkere homemade sandwiches kunt eten.

Ik spreek onder andere met onderneemster Lyddia Roy, eigenaresse van PR Bureau Roycomm. Lyddia is erg blij met komst van deze hippe koffiebar, want haar kantoor is dichtbij. Ze zal snel een broodje gaan eten. Ik praat nog met meer ondernemers uit de omgeving die allemaal bevestigen dat de Coffee Concepts Sandwich Bar voor hen echt heel welkom is.

Coffee Concepts Sandwich Bar

Om niet teveel te vervreemden van de normale wereld, heb ik mezelf beloofd wat vaker naar Amsterdam te gaan. Dit soort plekjes wil je toch niet missen? Ik ga heel snel een lekkere homemade sandwich proberen. Mijn vrienden zijn inmiddels allemaal al geweest en zijn nog net zo enthousiast als bij de opening.

 

Adres: Reguliersdwarsstraat 4, Amsterdam

CoffeeConcepts Sandwich Bar is van maandag tot vrijdag geopend van 09.30u tot 18.00u 

en in het weekend van 10.30u tot 18.00u.