Huur een designer tas by Borrow My Bag van Yvonne Coldeweijer

0
6444
Chanel is altijd mooi

En zo gaat het hier bij mij thuis.

Ik vertel mijn man enthousiast over een leuk nieuw bedrijf dat onlangs gestart is. Het draagt een van mijn favoriete concepten uit en dat is het verhuren van designer items. Ik krijg geen reactie. Hooguit wat gebrom en gemompel. Wanneer ik echter laat weten dat het bedrijf van Yvonne Coldeweijer is, zit hij ineens rechtop en wil er alles over weten.

De altijd prachtige Yvonne Coldeweijer met een Chanel Pink Vintage Bag
De altijd prachtige Yvonne Coldeweijer met een Chanel Pink Vintage Bag

Yvonne is een van echtgenoot’s favoriete blonde vrouwen en ik bent het voor een keertje helemaal met hem eens. Maar buiten haar enorm prettige buitenkant is het ook een enorm slimme dame. Ze heeft een fantastisch bedrijf opgezet en dat is de aandacht wel waard. Schijnbaar vindt mijn man het ook erg interessant en dat terwijl hij nog geen Chanel van een Dior kan onderscheiden.

Yvonne met de prachtige sieraden van Dylenlex
Yvonne met de prachtige sieraden van Dylenlex

Het bedrijf heet: Borrow My Bag en dat zegt het eigenlijk bijna allemaal. Wat het nog leuker maakt, is dat er ook een kleine selectie kettingen van mijn favoriete merk Dylanlex gehuurd kan worden. Je kunt designer tassen of jouw accessoire huren voor een periode van een week, twee weken, of een maand. Wil je toch nog langer genieten van je geleende tas? Dat is mogelijk. Je kunt dan contact opnemen met Borrow My Bag.

Borrow My Bag

Het huren van een tas is echt heel simpel voor je gemaakt en werkt volgens een duidelijk 6 stappenplan.

1. Je kiest een tas of sieraad uit op de website

2 Je kiest je gewenste huurperiode uit

3. Je plaatst de bestelling

4. Nadat je gegevens gecontroleerd zijn sturen ze je item zo spoedig mogelijk naar je toe

5 Voor het eind van de huurperiode maken ze een ophaalafspraak met je

6. Je item wordt weer bij jou thuis of op je werk opgehaald.

Chanel is altijd mooi
Chanel is altijd mooi

Je kunt schoudertassen, clutches en tote bags huren van onder andere de volgende designers: Balenciaga Celine, Chanel, Givenchy, Hermes, Saint Laurent Stella McCartney

Van het merk Dylanlex kun je dus kettingen en ringen huren. We weten inmiddels allemaal wel dat, met name in Amerika en Engeland, de formule waarbij je allerhande designer jurken, schoenen, tassen en sieraden kunt huren, ontzettend hot is. Ik heb dit altijd een geweldige formule gevonden en ben erg blij dat deze formule ook steeds vaker in Nederland opduikt.

Borrow My Bag
Een van mijn favoriete merken Dylanlex

 

Mijn eerste huur item wordt beslist een ketting uit de Dylanlex collectie. Ik vind dit zulke geweldige kettingen. Tuurlijk zou ik graag een Dylanlex in mijn bezit willen hebben, maar ik vind ze toch net iets te duur. Dus dit is voor mij een geweldige oplossing. Een Dylanlex huren voor een speciale gelegenheid.

Michael, als je meeleest, pak een pen en maak aantekeningen! Je vond het toch een geweldig concept? Precies, ik ook en nu ik toch je aandacht heb, ik wil die Dylanlex Bailey Neckless graag om mijn gerimpelde nekje!

Bron foto’s: Yvonne Coldeweijer
Website: www.borrowmybag.nl