Mijn lippen tijdelijk vergroten met de Fullips Enhancer

0
5804

 

Fullips

Zo’n jaar of tien geleden, liep ik met het idee om mijn bovenlip wat meer volume te geven. Eigenlijk ben ik best tevreden over mijn lippen, vooral als mijn mond dicht is. Probleempje: ik praat en lach nogal veel…en vaak! En als ik dus lach, heeft mijn bovenlip de neiging om als een platte lelijke streep in mijn gezicht weg te smelten.

Toen ik het idee om mijn lippen bij te werken enthousiast aan mijn man vertelde, kreeg hij bijna een rolling.

“Als je dat doet ga ik echt van je scheiden, ik vind dat zo ontzettend lelijk! Sowieso wil ik niet dat je iets in je gezicht laat doen, je bent mooi zoals je bent”.

Hij keek er bloedserieus bij, dus ik durfde niets meer te zeggen. Beetje teleurgesteld dat hij mijn lip-opspuit-enthousiasme niet steunde, legde ik mij er bij neer dat mijn bovenlip en ik dan maar meer van elkaar moesten gaan houden.

Mijn man heeft natuurlijk een punt. Bij veel dames waarvan het overduidelijk is dat ze iets aan hun lippen hebben laten doen is het echt…uhm…is eng het juiste woord? U kent het type wel, waarvan de lippen op twee onder spanning staande binnenbanden van een fiets lijken en waarbij je elk moment denkt dat je een klapband krijgt! Dat dus!

Vrouw met lippen die op exploderen staan
Vrouw met lippen die op exploderen staan

Ik heb een aantal vriendinnen die regelmatig iets laten doen, maar waarvan echt niemand het ziet. Omdat het subtiel gebeurd en de lippen geen grote zuignappen zijn. Veel dames gaan voor de Angelina Jolie-lippen, maar zien er uiteindelijk uit als Katrien Duck. De meeste lippen zijn ook niet mooi voller geworden na het kunstmatig omhoogspuiten. Nee, opgespoten lippen worden vaak niet voller. Meestal steekt de bovenlip te ver uit en ziet het geheel er nogal stijfjes uit. Praten met zulke stijve lippen lijkt mij oprecht een uitdaging.

De verschillende Fullips Enhancers
De verschillende Fullips Enhancers

Toen ik in Amerika was, zag ik op TV iemand die een rood plastic bakje op haar lippen zetten en PLOEF haar lippen waren voller. Ik wist niet wat ik zag en moest keihard lachen. Ik dacht eerst dat het nep was. Maar na een beetje speurwerk, zag ik dat een Amerikaanse vrouw genaamd Linda Gomez dat zuig dingie op de markt heeft gebracht onder de naam Fullips.

Ik dus googlen en jawel! Beauty Dolls verkoopt ze ook. Beauty Dolls ken je waarschijnlijk wel van de waisttrainers en andere producten die vrouwen een handje helpen er een beetje beter uit te zien. Ik heb ze meteen enthousiast besteld en ga bijna dood van de spanning om het te mogen testen.

Inplaats van een filmpje, krijg je van mij foto’s te zien en geen video. Die filmpjes kun je op youtube genoeg terugvinden en ik zal er hier ook een paar van plaatsen. Buiten mijn vrij irritant stemgeluid,  ben ik enorm camera schuw.

Op het bovenstaande filmpje zie je de dochter van Linda, de uitvinder van de Fullips Enhancer

De bovenstaande vlog is van de New Zeelandse beautyblogger Shaaanxo 

 

Ik wil jullie uiteraard mijn “opgespoten” lippen ervaring niet onthouden.

In de gebruiksaanwijzing staat dat je het rustig moet opbouwen en dat heb ik ook gedaan. Ook kun je de lippen met wat water vochtig maken, of er een beetje crème opsmeren. Dat heb ik geprobeerd, maar werkte voor mij niet zo prettig.

 

Mijn lippen voordat ik ze groter maak met de Fullips Enhancer.
Mijn lippen voordat ik ze groter maak met de Fullips Enhancer.

Ik heb het dus op een droge, lipstick-vrije mond gedaan. Je zet het aan je mond om je lippen en zuigt je lippen met korte “zuigjes” als het ware vacuüm.

Ik ben begonnen met 1x 15 seconden met de Large-round. Daarna gebruikte ik 2×15 seconden de big-oval, om te eindigen met korte zuigjes aan de small-oval.

Herhaal dit een paar keer en kijk tussentijds of ze al zijn zoals je wilt. Ik heb de 3-delige set, waardoor je meer mogelijkheden hebt. Wanneer ik mijn lipstick opbreng, merk ik meteen dat er meer lip te stiften is. Ze zijn duidelijk voller geworden.

Hysterische taferelen in mijn huis
Hysterische taferelen in mijn huis

 

In het begin was het een toestand, omdat ik in dat ding spuugte. Maar na een paar keer oefenen heb ik het helemaal “ge-masterd”. Ik vind het ongelooflijk, maar mijn lippen zijn waarachtig zuignap-waardig geworden.

De foto hier aan de linkerkant, waarbij het duidelijk te zien is dat ik Chinees bloed heb, komt omdat ik dit alles uitprobeerde terwijl mijn vader aan tafel zat.

Dat is vragen om sarcastische en grappige commentaren van die oude Chinees. Ik zal ze maar niet opschrijven, maar we hebben veel lol gehad tijdens het uitproberen.

 

Hieronder zie je mijn foto’s. .Je lippen blijven ongeveer drie uur in de opgezwollen toestand. Daarna neemt de zwelling af. Net als een penis die gedrogeerd is met Viagra! Mijn vader en moeder hebben zo ontzettend hard gelachen toen ik het probeerde, ze dachten dat ik gek was geworden. In het begin is het even oefenen, maar ik heb de Youtube filmpjes bekeken en het gaat steeds beter. Hoe vaker je het gebruikt, des te beter het resultaat.

It's amazing how huge my lips are after using Fullips
It’s amazing how huge my lips are after using Fullips

Op onderstaande foto collage zie je mijn lippen van natural tot Fullips. Ik heb ook geëxperimenteerd met lipstick. Op de 4e foto zie je mijn lippen nadat ze ongeveer 1 minuut “ge-suckt’ zijn met een naturel lipgloss.

Op foto 5 en 6 heb ik rode en roze lipstick gebruikt. De laatste foto met roze lipstick vind ik zelf echt ‘way too much’ maar goed dat is mijn persoonlijke mening.

van natural tot Fullips
van natural tot Fullips

Op onderstaande collage zie je de foto’s iets meer uitgezoomd, zodat je een beetje een idee hebt hoe de verhouding van mijn lippen in mijn gezicht is. Nu kun je ook veel beter zien dat de eerste foto met roze lipstick gigantisch zijn. Maar die zijn dan ook bijna 3 minuten (met tussenpozen) ‘ge-suckt’.

Maximum Lips

Het apparaatje is zo klein dat het makkelijk in een handtas past of zelfs je clutch. Ik kan mij voorstellen dat het ideaal is voor en fotoshoot, of wanneer je een paar uurtjes naar een borrel moet.

Dat borrelen heb ik inmiddels gedaan. Het bleef bij mij inderdaad een uurtje of 3 zitten. Ik heb daar ter plekke nog even “bijgezogen” wat hilarische taferelen opleverde, maar goed, ik had wel weer volle lippen. Ik vind het een mooi compromis. Er komt geen naald aan te pas en op deze manier hoeft mijn man de scheiding nog niet aan te vragen.

Wil jij net als ik tijdelijk wat vollere lippen zonder meteen rigoureus de spuit erin te zetten? Ik mag van Beauty Dolls 2 Fullips Enhancers weggeven. Om mee te doen, kijk op de GiveAway pagina of klik op de onderstaande button.

 

Black Magnolias GiveAway Time
Klik op de button om naar de GiveAway actie te gaan!

 

Beauty Dolls