Swaffelende bouncing scrotum in de sauna

0
3044

Ik sta (bijna) altijd open voor nieuwe ervaringen, maar die van gister had ik graag overgeslagen. Gister hadden echtgenoot en ik een relaxte sauna dag. We liggen tegenover elkaar op relax-bedden op het dakterras uitgebreid van de zon te genieten en naast mij ligt een schattige doch norsig kijkende opa van 86 jaar.

Terwijl ik een boek lees hoor ik dat mijn man tegen mij praat, maar ik versta hem niet goed. Om hem beter te kunnen horen ga ik rechtop zitten en leun naar voren….. op dat moment heeft opa van 86 besloten om weg te gaan en staat op. Wat er dan gebeurd is net een film….. terwijl ik naar voren leun en opa staat op schiet opa’s 86 jaar oude scrotum rakelings langs mijn gezicht. Ik krijg nog net geen gezichtspeeling van zijn haren!!! Opa merkt helemaal niets en verlaat sloffend het dakterras terwijl ik met uitpuilende en verschrikte ogen mijn man aankijk.

Ken je van die mensen die elkaar aankijken en weten wat de ander bedoelt. Nou dát hebben mijn man en ik nou echt NOOIT!!! Zoals gewoonlijk mist mijn man alle actie en deze voor mij zeer traumatische gebeurtenis. Maar ziet wel mijn uitpuilende ogen en vraagt hardop (met een dakterras vol mensen) “Waarom kijk je zo verschrikt” Ik durf niets te zeggen en vraag snel; “Wat vroeg je mij nou?” “uhm….. of je water wil” zegt hij fronsend terwijl hij mij onderzoekend aankijkt. Ik wacht tot we redelijk alleen zijn en vertel hem over opa’s zwiepende scrotum.

Mijn man kijkt me aan en zegt zonder te lachen; “Nou, wen er maar vast aan, want dat ben ik over een jaar of 40!! En vervolgd daarna zonder enige vorm van compassie…..”wist je dat die opa trouwens maar 4 tenen had??? Daarbij kijkt hij mij aan als een kind die zojuist ontdekt heeft dat zijn tante Geertruida een snor heeft. Dat vindt echtgenoot nou wél weer grappig. Maar ik kan gewoon niet geloven dat hij over opa’s ontbrekende 5e teentje begint terwijl ik lijd aan een trauma van een bijna gezichts-verkrachting van enorm humongous bouncing scrotum!! Nee man….. I don’t freaking roll like that! I’m traumatized for life!