Soap and Glory staat op mijn ‘Favorite Things’ lijst.

0
2197

 

Soap & Glory banner

Na een verblijf in heel erg koud Moskou, vlieg ik naar New York. In Moskou was het zo verlammend koud, dat mijn huid daar erg onder heeft geleden. Nu heb ik een overgevoelige en moeilijke huid, dus na een week in de extreme kou zijn mijn onderbenen compleet uitgedroogd. Zo erg zelfs dat mijn huid schilfert en op sommige plaatsen opengebarsten is. Ik wilde de onsexy en gruwelijke foto eerst niet plaatsen, maar om je een idee te geven hoe erg het was, zie hieronder.

Pijnlijke en droge huid op vooral mijn scheenbenen.

Er valt met mijn Jojoba huidolie niet tegen aan te smeren, want na een uur zijn mijn benen alweer uitgedroogd. Ik besluit dat ik op zijn minst een scrub en een volle crème nodig heb om mijn op-sterven-na-dode benen weer nieuw leven in te blazen.

Ik ga op pad en vind op Broadway een Sephora waar ik naar binnen loop. Mijn ogen vallen gelijk op de kleurrijke potten van Soap & Glory De vintage 50’s uitstraling van dit product trekt meteen mijn aandacht en zo ook de grappige, slimme en soms hysterisch gevonden namen van alle producten.

 

 

 

Na wat informatie van de verkoopster en gesnuffel en gesmeer loop ik met de ‘Flake Away’ scrub,’  ‘The Righteous Butter’ verzorginscrème, de ‘Hand & Food’ crème, de ‘Heel Genius’ voetcrème en een ‘Sexy Mother Pucker’ plumming lipgloss de deur uit.

Soap & Glory

Aangekomen in het hotel ga ik uitgebreid in een oliebad zitten om mijn huid zacht te maken. Daarna scrub ik mijn hele lichaam en vooral mijn onderbenen. Daarna afspoelen, afdrogen en insmeren met de crème.

Alle producten ruiken erg lekker, niet te sterk en overheersend. De scrub is waanzinnig, hij laat een olielaagje op je huid achter waardoor je huid zienderogen opknapt. Daarna smeer ik mijn hele lichaam in met de Righteous Butter.

Soap & Glory Products

De volgende dag zien vooral mijn benen er stukken beter uit. Ik ben zo enthousiast over de producten dat ik meteen terug ga naar Sephora en een hele voorraad van alles meeneem. Stel je nou toch eens voor dat ze het in Nederland niet hebben. Ik heb geen spijt gehad van die overvracht aan Soap & Glory producten in mijn koffer.

Ik gebruikt het inmiddels 3 jaar en sindsdien ben ik het nog steeds niet in Nederland tegengekomen. De Douglas heeft het vorig jaar wel geprobeerd, maar had slechts 3 producten uit het Soap & Glory-assortiment in de schappen. Inmiddels zijn ze er ook alweer mee gestopt.  Wel kunnen de producten via de Duitse website van Douglas worden besteld.

Soap & Glory products

Wanneer ik in London ben, sla ik daar mijn voorraad in of in Duitsland. De meeste Douglas winkels in Duitsland beschikken over bijna het gehele assortiment. Ebay is ook een optie. Kijk dan wel voor je betaald of de verkoper naar Nederland verstuurd. Ik moet zeggen dat alles wat ik uitgeprobeerd heb van Soap & Glory erg fijn is. De potten zijn groot en je doet er ontzettend lang mee.

Omdat de potten zo groot zijn heb ik de miniatuur uitvoeringen ook aangeschaft, zodat ik ze altijd mee op reis kan nemen. Het belangrijkste voor mij is dat de producten niet getest worden op dieren, lekker ruiken, meer doen voor mijn moeilijke huid dan ik er van verwacht had en het erg lang meegaat.

Wil jij na dit artikel ook Soap & Glory uitproberen, ik verloot een pakket onder mijn lezers. Kijk op de ‘Giveaway’ pagina of klik hieronder op de GiveAway button om mee te doen!
Black Magnolias GiveAway Time
Klik op de button om mee te doen.

 

Soap & Glory GiveAway
Je kunt deze Soap & Glory set nu winnen! Check de GiveAway pagina!