‘Nubian Skin’ geeft een nieuwe definitie aan het woord ‘Nude’ met lingerie voor donkere huidtinten

0
6017

Nubian Skin

Ik zag er vroeger belachelijk uit in de zogenaamde “huidkleurige” panties. Het was wel huidskleur, maar echt alleen voor allerlei variatie blanke mensen. Voor de donker gekleurde huid, en alle variaties daarin, was er vrijwel niets.

Lingerie was voor mij standaard zwart als ik iets in mijn eigen huidtoon zocht.

Een innovatief lingeriemerk dat ervoor gaat zorgen dat nu elke vrouw kan zeggen dat ze nude lingerie draagt, en dat dit ook echt klopt, is Nubian Skin. Het gebrek aan nude gekleurde opties in de lingeriebranche, heeft er voor gezorgd dat er nu een variatie aan lingerie voor gekleurde vrouwen is gemaakt. Dus als je net als ik in het verleden worstelde om huidkleurige lingerie te vinden die ook echt bij jouw huid past, dan is deze collectie zeker iets voor jou.

De lijn zal bestaan uit beha’s, ondergoed, panties maar ook kanten, bewerkte setjes, in een ruime hoeveelheid aan maten en huidkleuren. In de toekomst komen daar ook plus sizes bij.

Het is als gekleurde vrouw altijd weer een uitdaging om iets moois te vinden voor onder je kleding. Wit is een no-go en zwart is vaak te zwart, er tussenin zit niets.

Het merk vond dat er een gat op te vullen was in de markt en dat hebben ze inderdaad goed gezien. Ook al wordt de donkere vrouw door de grote merken stelselmatig buitengesloten (denk aan haarproducten en make-up), de behoefte ten opzichte van andere vrouwen is natuurlijk hetzelfde. De donkerste kleur in de lingeriecollectie is de kleur ‘Berry’. De fabrikant zegt dat dit overeenkomt met de make-up foundations zoals Mac NW50, Bobbi Brown Espresso 10 and Yves Saint Laurent Le Teint in Beige 90.

Nubian Skin

De medium donkere tint is ‘Cinnamon. Dit wordt omschreven als “een beetje zoet en een beetje pittig”. Het merk zegt hierover dat dit overeenkomt met Mac NW45, Iman Earth 3-4 Bobbi Brown Warm Walnut, Yves Saint Laurent Le Teint in Beige 80 and Nars Macao.

Nubian Skin

Nubian Skin redefinieert met deze lijn de hele betekenis “nude” en hoopt dat het donkere vrouwen zal inspireren en dat de gekleurde vrouw daarmee nog meer haar prachtige bruine of zwarte huid zal omarmen. Nubian Skin shipt worldwide, dus niets hoeft je meer tegen te houden om tot bestellen over te gaan. Sinds kort wordt dit merk ook verkocht op Asos (gratis verzending). Ze verkopen niet de gehele collectie, maar het is een stap in de goede richting.

Website: https://www.nubianskin.com