Insomnia is a real modderfokker!

0
1901

Neuro FULL Lineup_NEW TRIM_2011

Ben jij, net als ik, met wijd opengesperde ogen klaar wakker doch moe wanneer het grootste gedeelte van Nederland lekker in zijn bedje ligt te ronken? Weet jij ook inmiddels hoeveel verschillende soorten, maten en kleuren schapen er zijn en kun je tot ongeveer 2 miljard tellen? Dan lijdt jij net als ik waarschijnlijk aan een milde tot ernstige vorm van insomnia.

Ik ben wars van allerlei chemische medicatie, dus daar begin ik niet eens aan en alle andere natuurlijke oplossingen helpen niet echt. Met als gevolg dat ik chronisch last van zwarte wallen heb, die zoveel plooien bevatten dat ik er met gemak spullen in kan verstoppen. Het kost mij inmiddels 1 potje MAC concealer per maand, waar ik vroeger 3 maanden mee deed. Voor de mannen die meelezen: concealer is make-up waar wij insomnnia vrouwen onze wallen mee wegwerken.

maxresdefault

Nou hoorde ik dat er in Amerika een drankje bestaat genaamd ‘Neuro Sleep’, dat ervoor zou zorgen dat je iets beter inslaapt, langer doorslaapt en uitgerust wakker wordt. Dat klinkt letterlijk en figuurlijk als een droom! Helaas, na een beetje googlen, bleek dat dit spul alleen in Amerika verkrijgbaar is en ook niet naar Europa geshipt wordt.

Voor mijn geluk ging ik naar Amerika en heb in Las Vegas samen met een vriend alle winkels afgestruind, totdat we een winkel gevonden hadden die het verkocht. We hebben alle voorraad opgekocht in de Target.

Neurosleep
My friend Chris with a cart full of NeuroSleep in supermarket Target Las Vegas

 

De man achter de kassa moest zo erg lachen, hij zei; “So, you have some trouble sleeping huh?”. Ik legde hem uit dat het in Nederland niet te krijgen is en dat ik alles al geprobeerd had en dit mijn laatste hoop is. Bij de kassa stond een leuk jong Amerikaans stel dat het gesprek volgde. De dame keek ons aan en moest een beetje lachen om ons winkelwagentje vol met ‘Neuro Sleep’. Ze vertelde dat haar man al een hele tijd probeert haar aan dat spul te krijgen, omdat ze aan insomnia lijdt. Ze zegt dat nu ze ons zo ziet met die kar vol, ze misschien ook maar wat moet aanschaffen.

Haar man bleek een politie agent te zijn in Los Angeles en vertelde ons dat hij een keer een man aangehouden had die slingerend over de weg ging. Ze dachten dat hij dronken was en hielden hem staande. Hij bleek Neurosleep te hebben gedronken en was achter het stuur in slaap gevallen. Hij had geen idee gehad dat hij er zo op zou reageren. Mijn vriend en ik, die beiden aan insomnia lijden, keken elkaar aan en zeiden; “This is just what we need”.

btl_tang_sleep_nutlabel

Mijn vriend en ik lezen nog even wat er allemaal inzit en besluiten dat het hier in Las Vegas het juiste moment is om een paar dagen dit drankje uit te proberen. We hebben, zoals iedere dag, een paar drukke dagen voor de boeg, waarbij we om 7:30 AM ontbijten om vervolgens een complete werkdag te hebben tot een uurtje of 5 ’s middags .

Dag 1: ’s Avonds was ik er klaar voor. Eerst lekker in bad gelegen en daarna een hete douche genomen. Computer en mobiel uitgezet. Ik heb een hele fles Neuro Sleep leeg gedronken en ben een boek gaan lezen. Na 20 minuten begonnen mijn ogen een beetje dicht te vallen, ik deed het licht uit en ben vlak daarna in slaap gevallen. Ik had echter een vreemde nacht. Ondanks dat ik inderdaad een paar uur langer had geslapen (Yihaaaaa!!), had ik het gevoel dat ik niet echt in een diepe slaap was geweest, een beetje onrustig zeg maar. Gek genoeg was ik wel fit toen ik wakker werd. Maar goed, dit was de eerste dag…niet zeuren, we hebben 2 uur erbij op de teller en dat is wat waard. Ik heb geslapen van ongeveer 23:00 uur tot 04:00 uur AM.

Dag 2: Zelfde ritueel, flesje Neuro Sleep achterover genakt computer en mobiel aan de kant en een boek gaan lezen. Ik heb geslapen als een baby tot de volgende ochtend 6:00 uur. Deze keer heb ik dieper geslapen en wederom was ik uitgerust. Ik heb geslapen van 23:00 uur tot 06:00 uur AM.

Dag 3: Zelfde ritueel en geslapen van 23:00 uur tot 07:00 uur AM. Alle dagen na het wakker worden was ik vrij fit. Ik dronk gedurende de dag een fles Neuro Blis (anti-stress) en Neuro Sonic (energizer). Mijn vriend heeft minder nodig. Hij drinkt een half flesje, want volgens hem raakt hij met het drinken van 1 fles in een winterslaap. Om aan te geven dat ieder lichaam anders reageert. Nou heb ik met mijn gigantische postuur natuurlijk meer nodig om mij onder zeil te houden, waarschijnlijk zal iemand met een lager lichaamsgewicht minder nodig hebben.

Ik ben inmiddels lid geworden van hun facebookpagina in de hoop ooit te lezen dat Neuro Sleep naar Nederland komt. Ik zie het niet snel gebeuren, maar je weet het nooit. Tot die tijd zul je het moeten doen met de welwillendheid van je vrienden die op reis gaan naar Amerika of iemand die daar woont en een voorraadje naar je wilt posten.

Ik wens mijn mede insomnianen heel veel Neuro Sleep toe!

https://www.youtube.com/watch?v=y9edgycYFQI

Black Magnolias GiveAway Time
Klik hier om naar de GiveAway pagina te gaan.
Wil jij NeuroSleep ook uitproberen? Op mijn Giveaway pagina kun je lezen hoe je een hele set Neuro Sleep  kunt winnen. Klik op de GiveAway button.