Boost je gezondheid met slow juices van Frecious

1
2597

Frecious

In 2013 wilde ik thuis beginnen met een detox. Ik had eerder detox programma’s gevolgd, maar dat was onder professionele begeleiding en in een medisch kuuroord, waar mijn sapjes iedere dag netjes voor mij klaar stonden. Nu moest ik dat dus zelf gaan doen. Ik ging op zoek naar een slowjuicer want mijn kennis was inmiddels wel zover dat ik wist dat een blender absoluut niet hetzelfde is als een slowjuicer. Als je een juice wilt waar nog vitaminen inzitten en waar je lichaam dus echt wat aan heeft, heb je toch echt een slowjuicer nodig.

Alleen toen ik alles ging berekenen: de aanschaf van de slow juicer, de inkoop van groente en fruit, het bedenken van de juiste combi’s en ingrediënten, en de tijd die het allemaal zou kosten om iedere week mijn vriezer te vullen met flesjes juice, zakte de moed mij in mijn schoenen. Ik hou van simpel, makkelijk en snel. Toen ik op mijn papier de berekeningen zag, ging dit om meer dan alleen simpel wat fruit en groenten persen. Het zag er naar uit alsof dit een heel vermoeiend project zou worden, met mezelf als hoofdinvesteerder. Daar heb ik echt geen tijd voor!

Toen ontdekte ik gelukkig Frecious. Een bedrijf dat de juices kant en klaar -ingevroren en al- bij je thuis aflevert! Ze hebben geïnvesteerd in de beste slowjuicer die er maar te krijgen is. Ze noemen hem zelf de Rolls Royce onder de slowjuicers. Dus die hoef ik al niet meer aan te schaffen.

foto: Frecious. Zo ziet een 'Rolls Royce' Slowjuicer er dus uit
Zo ziet een ‘Rolls Royce’ Slowjuicer er dus uit

Ze werken alleen maar met biologische ingrediënten. Ze voegen geen enge E-nummers toe en maken geen gebruik van conserveringstechnieken. Het is bij Frecious allemaal puur natuur. Dus ook de boodschappen hoef ik niet te doen en de biologische markten hoef ik dankzij Frecious ook niet meer af te struinen.

Ik vroeg me alleen af of ik nog wel alle vitaminen en mineralen uit mijn juices krijg als ze ingevroren zijn. Ik weet eerlijk gezegd te weinig over invriezen en het eventuele verlies van vitaminen.

Frecious

Frecious maakt zelf de vergelijking met sperma en zegt er het volgende over;

Sorry voor de vreemde vergelijking, maar als je weet dat sperma ook wordt ingevroren en nog steeds ‘leeft’ na ontdooien… Wat belangrijk is, is dat de enzymen-werking na ontdooien weer geactiveerd wordt. In onze flesjes zakt na ontdooiing het bezinksel ook weer net zo goed naar de bodem als je het flesje even laat staan. Bezinksel is een teken van versheid

Ok, dat is duidelijk voor mij. Mijn eigen conclusie is, dat als er gezonde baby’s worden geboren van sperma dat ingevroren is geweest, dan komt het met die juices vast ook allemaal wel goed.

Bij Frecious vriezen ze de juices in middels een shock-vriezer. Hoe sneller je namelijk iets invriest des te beter. Je krijgt hierdoor kleine kristalletjes die de smaak en kwaliteit van het product nagenoeg niet aantasten. De juices zijn zeker 6 maanden houdbaar als ze in de vriezer bewaard worden.

Frecious

Je snapt dat ik meteen mijn vriezer vol heb laten stoppen door Frecious. Ik ben ontzettend tevreden over de kwaliteit van hun juices en hun goede service. Ik moet zeggen dat ik echt alle sappen lekker vind.

Frecious

 

Natuurlijk heb ik voorkeuren voor bepaalde sappen, maar ik koop wel de juices die ik op dat moment nodig denk te hebben, ook al is dat toevallig net niet mijn favoriete juice. Ik vind zelf de ‘heart beet’, ‘carot care’, ‘daily digest’ en in het seizoen de ‘boeren cool’ erg lekker.

Frecious

Ze verkopen inmiddels ook Health Shots met gember, tarwegras, aloë vera, en citroen. Je kunt op de website van Frecious alles lezen over hoe de shots te gebruiken en waar het allemaal goed voor is.

Frecious
Health Shots

 

Ook is Frecious het verkooppunt geworden van de Healthy Treats. Dit is voor de lekkere, gezonde trek. Het zijn repen in de vorm van een hockey-puck. Ze zijn glutenarm, zuivel- en suikervrij. Healthy Treats is opgezet door Madelon van Breemen en Frecious is een van de verkooppunten, dus je kunt ze bestellen samen met de juices.

Wil je meer weten over Healthy Treats, neem dan even een kijkje op de website: www.healthytreats.eu Ik heb er al een mogen proberen. De ‘Raw Cinnamon Curl’: Voor extra energie! Met o.a. hazelnoten, paranoten, cranberries, gojibessen, venkel, anijs, kaneel en cacao boter. Hij smaakt echt zo lekker als dat de naam klinkt.

Frecious
Healthy Treats

Ik heb inmiddels mijn nieuwe lading juices weer in de vriezer liggen en ga binnenkort beginnen met een gezond en clean eten traject. De juices van Frecious moeten mij daarbij gaan helpen.

De vorige keer heb ik een korte kuur gedaan met alleen de juices van Frecious in combinatie met clean eten. Ongeloofelijk hoe mijn energielevel steeg. Ik zag er beter uit, gezondere huidskleur en vooral iets minder pijn in mijn gewrichten. Mooie bijkomstigheid: ik viel zo’n 4,5 kilo af in 3 weken. Voor mij is het belangrijk goed voor mezelf te zorgen aangezien ik chronisch ziek ben. Ik heb Myalgische Encefalomyelitis (ME), ben schildklierpatient, ik lijd aan een nog onbekende vorm van reuma en heb last van spierzwakte in handen en voeten.  Ik zal daar in de toekomst zeker wat meer over vertellen.

Frecious

Deze sappen zouden, wat mij betreft door de ziektekostenverzekering vergoed moeten worden. Ik bedoel: colon-therapie wordt ook vergoed, dus het kan best onder het kopje “alternatieve geneeswijzen” in aanmerking voor vergoeding komen, toch?

Wanneer je eenmaal deze sappen van Frecious hebt geprobeerd wil je echt niet meer zonder. Ook wanneer je in perfecte gezondheid verkeerd en je bewust met je lijf en wat je erin stopt bezig bent, zijn deze sappen een goede aanvulling op je gezonde levenstijl. Wanneer je gaat bestellen, laat mij weten wat jij van de sappen vindt en of je ze, net als ik, gaat gebruiken voor je gezondheid, een kuur, dieet of misschien wel iets anders.

Ben je enthousiast geworden? Ik mag van Frecious één winpakket juices weggeven t.w.v. maar liefst €50.- Klik op onderstaande button of ga naar de GiveAway pagina.

Check de website voor verdere informatie: www.frecious.nl

 

Black Magnolias GiveAway Time

 

1 REACTIE