“Hersenbloeding? Nee hoor, ik kom net van de tandarts”

0
1622

Gisteren deel 3 van noodzakelijke smoel reparaties (voorbereiding, gespleten kroon, wortelkanaal/ zenuw behandeling en ook nog drie kiezen repareren en dat allemaal tegelijkertijd). Ik krijg 6 spuiten maar helaas…….. ik word tijdens de behandeling extra bij-verdoofd omdat ik een aantal handelingen nog erg duidelijk voel…. vooral dat wroeten bij die zenuw was a-seksueel. Ik heb harde porno nodig om daar weer overheen te komen!

 

Ik kijk nog in de spiegel voordat ik bij de tandarts vertrek en constateer dat ondanks driekwart van mijn gezicht verlamd is, ik er redelijk ongevaarlijk uitzie, dus maak ik snel even een stop bij de winkel. Opeens merk ik dat ik niet meer goed kan praten, zelfs mijn oor, kin, hals en tong zijn gevoelloos. Terwijl ik probeer te praten raakt de verkoopster in paniek en vraagt of het wel goed gaat, ze denkt namelijk dat ik een hersenbloeding krijg. Ik probeer uit te leggen dat ik van de tandarts kom, maar dat lukt niet echt. Ik hoor dat de woorden die uit mijn mond komen klinken als Hebreeuws en ondanks dat ik ook Joods bloed heb zijn Mazzeltov en leChaim de enige woorden die ik ken.

Terwijl de verkoopster het langzaam begint te begrijpen en opgelucht ademhaalt roept een jochie bij de kassa tegen zijn moeder; “Mamma die mevrouw heeft wat opa ook heeft” Het jochie lijkt op Damian van ‘The Omen’ en zet ogen op zo groot als theeschoteltjes. Ok, I’m freaking out now!! Ik kijk in de etalage ruit en zie dat mijn gezicht aan de rechterkant enorm opgeblazen is en links helemaal scheef hangt inclusief afhangend oog en mond! Thuis aangekomen bel ik met mijn moeder en echtgenoot…… zonder dat beiden mij überhaupt kunnen zien overvalt ze dezelfde paniek als verkoopster en inmiddels getraumatiseerd jongetje! ! Het enige wat ik gefrustreerd roep is” “Ftlandalstssss legwesst” (vertaling: tandarts geweest) Ik zit komende week verstopt in mijn huis….mentale voorbereiding op deel 4 volgende week! Excuses aan oplettende verkoopster en aan lief klein jongetje voor je nieuwe trauma, ik schrok trouwens ook van jou, maar je droogt vast goed op!! ;-))