GiveAway Time! Win het hilarische spel ‘Slagroom Snoet’

12
5771

Ik heb zo ontzettend hard gelachen om dit filmpje waarin een opa het spel “Slagroom Snoet’ speelt met zijn ietwat zenuwachtige kleinzoon. Om heel eerlijk te zijn heb ik het hardst gelachen om opa, die letterlijk over de vloer rolde van het lachen.

Ken jij nou ook zo’n leuke opa, oma, moeder, vader, tante of oom die dit zeker zou spelen met zijn kinderen, kleinkinderen, neefjes of nichtjes? Of misschien ken jij een kindje dat wel wat vreugde kan gebruiken in zijn of haar leven? Ik geef 2X het spel ‘Slagroom Snoet weg. 

Slagroom Toet

Dit moet je er verplicht voor doen!

1. Laat op de facebook pagina van Black Magnolias een bericht achter onder de post, zodat ik weet dat je meedoet.

2.Laat hier op de website van Black Magnolias, onder deze post een bericht achter, Vertel voor wie het bestemd is en waarom je het degene gunt. Uiteraard mag je het ook altijd jezelf gunnen. Maar laten we eerlijk zijn, iets voor een ander doen is altijd leuker 😉

Vrijdag 1 Mei maak ik de uitslag bekend, dus houd de facebook pagina in de gaten!

De winnaars zijn bekend!
Boukje Valkenburg
Jeroen Essers

Gefeliciteerd, het spel wordt binnenkort naar je opgestuurd.

12 REACTIES

  1. Graag doe ik mee met het slagroomspel! Meestal ben ik degene die wat weggeeft, maar nu ding ik graag zelf mee. Waarom? 2 kinderen van een vriendin hebben een zware tijd achter de rug (net als mijn vriendin). Ik ga ze dinsdag opzoeken in Nederland. Hoe fijn zou het zijn om ze even weer lekker te horen lachen als mijn, of hun eigen gezicht onder de slagroom komt

  2. Ik wil graag meedoen, ik gun het een collega, hij is een halve dag per week minder gaan werken om maandagochtend op zijn kleinzoon te passen. Zijn kleinzoon is vaak ziek, net weer een operatie achter de rug en die twee zijn zo blij met elkaar. Ik gun het ze om vooral nog heeeeel lang rollend van het lachen van elkaar te mogen genieten.