GiveAway Time! Win een Frecious slow juice pakket t.w.v. €50.-

10
4926

Black Magnolias GiveAway Time

FreciousIn mijn  over blog de slowjuices van Frecious heb je kunnen lezen hoe belangrijk deze sappen voor mij zijn. Wil jij dit ook proberen? Die kans krijg je nu. Ik mag met veel plezier één winpakket met slowjuice sappen van Frecious weggeven.

Dit is wat je moet doen om kans te maken op een slowjuice pakket:

1. Like de Facebook pagina van Black Magnolias

2. Like de Facebook pagina van Frecious

3. Laat onder dit bericht hier op de Black Magnolias website een reactie achter waarom je meedoet.

 

Goedemorgen allemaal. Op deze mooie zonnige vrijdag maken we de winnares van het Frecious Juice pakket t.w.v. €50.- bekend.

Het pakket is gewonnen door: Georgina Stanciu

Gefeliciteerd Georgina! Stuur je gegevens naar mij toe in een pm op facebook of naar info@blackmagnolias en ik ga ervoor zorgen dat het pakket zo snel mogelijk naar je toekomt. 

10 REACTIES

 1. Wow wat ontzettend leuk dit. Ik had nog nooit van Frecious gehoord, en ik vraag me nu af waarom. Ik ben nl erg bezig met gezonde voeding en inderdaad op zoek naar een goede slowjuicer voor een schappelijke prijs. Maar dit is gemak! En met een drukke baan en gezin met 2 kleintjes is gemak en groot goed. Ik zou de producten dolgraag willen uitproberen om te kijken of dit iets is om inderdaad standaard in de vriezer te stocken:) . Ik heb beide fb pagina’s geliked onder de naam Es Ther.

 2. Gezond leven in algemeen en gezonde voeding in het bijzonder heeft al jaren mijn grote interesse. Ik wil graag een goed functionerend lijf, nu en in de toekomst. En daarom eet ik in principe tarwe-, zuivel- en suikervrij. Zonder zakjes en pakjes met allerlei toevoegingen. In de toekomst wil ik ook graag mijn eigen sapjes en smoothies maken, maar zover ben ik nog niet. ;o) Gebruik van deze sapjes lijkt mij een goed begin. Vooral vanwege dat gezondheidsaspect natuurlijk, maar ik denk dat ze ook heel smakelijk zijn. En gemakkelijk mee te nemen voor onderweg.

 3. Eigenlijk omdat ik benieuwd ben of het lekker is met wodka, maar dat zit er voorlopig niet in en ik denk ook niet dat Frecious zulks een voornemen ondersteunt.
  Ik zal het dus inzetten voor mijn bevalling. Ik verwacht op zijn minst onmenselijke superpowers en de oerkracht van 4 bronstige mammoeten.
  Eigenlijk zie ik dat wel voor me, zo’n droombevalling met perfecte make-up, een paar keer zuchten..een slok van mijn boerenkool/celery drankje nemen en dan *tadaaaa*
  Mijn pasgeboren vruchte die zwoel in de camera kijkt #Iwokeuplikethis
  Ik denk dat ik het op film moeten zetten.

 4. Ik drink vrijwel elke dag wortelsap. Biologisch. Maar geen vers sap helaas. Ik ben best een gezondheidsfreak en ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezonder te eten en drinken. Een slowjuicer staat op mijn verlanglijst. Maar zelfs al zou ik die hebben, dan nog is het interessant om kant-en-klaar-sapjes te hebben. Ik ben heel benieuwd naar de smaken, al ga ik er eigenlijk wel vanuit dat die dik in orde zijn. En nog even over de motivatie: die flesjes zijn natuurlijk ook hartstikke handig voor onderweg. Bovendien een fijne manier om snel alle nodige vitamines en zo binnen te krijgen.