Op welk feestje ben jij te vinden met NYE?

0
1602
Where's the party at!
Where's the party at!
Where’s the party at!

Weet jij al waar je uithangt met NYE? Zelf vind ik dit jaarlijks terugkerend probleem vreselijk. Vooral al die mensen die al maanden van te voren vragen; “Weet jij al wat je gaat doen met NYE?” “Uhm, nee, ik lig nog in de zon te genieten van een cocktail, vraag het me nog eens wanneer de bladeren van de bomen vallen en ik de open haard verplicht moet aansteken”. Ik bedoel hiermee dat alleen de vraag: “met wie” al serieuze problemen oplevert. Laat staan de vragen waar en hoe.

Voor iemand als ik die vrij anti sociaal is en niet van grote groepen mensen houdt is de meest aangename gedachten te vluchten naar een ander land.

Dat is wat ik eigenlijk mijn hele volwassen leven gedaan heb. Maar ik heb nu een man en bij de laatste telling 4 kinderen dus het zou wel erg lelijk zijn om mijn gezin achter te laten terwijl ik ergen op deze aardbol ver weg van hen een fles champagne leegtrek, ook al klinkt dat erg aantrekkelijk.

Gelukkig zijn mijn man en kinderen best goede feestvierders, dus wat ik het liefst zou willen als ‘anti-sociaal’ individu, is met mijn gezin, wat goede vrienden en familieleden ergens in een chalet boven op een berg deze tijd van het jaar door brengen. Knapperend haardvuurtje, berenvel ervoor, kaasfondue, goede muziek, veel eten, champagne en dansen. Voor de rest een beetje skiën en genieten van de romantiek. Chalet Pearl in Courchevel zweeft daarbij door mijn gedachten. Geloof me wanneer jullie in dat chalet een feestje kunnen vieren en je mag meenemen wie je wilt, heb je echt geen zin meer in een feestje in Nederland.

De keren dat ik veel te dure kaarten kocht voor NYE feestjes en dacht op het feestje van het jaar te zijn bleek het dat ik iedere keer op het “verkeerde” feest terecht was gekomen. De opkomst was nooit groot de mensen niet gezellig en de muziek slecht en het ergste….géén lekkere hapjes of snacks. Schijnbaar viert iedereen het toch het liefst thuis met een paar vette oliebollen, eigen vrienden en familie inplaats van met  een stel wildvreemde partypeeps.

Dit soort feesten worden steevast aangekondigd als “Het Feestje Van Het Jaar” maar bleek in mijn geval  iedere keer weer een complete domper te zijn.

Zo wil ik dus nooit meer een nieuw jaar beginnen. Nu is organiserend Nederland de laatste jaren gelukkig behoorlijk wakker geworden en zijn er al een paar jaar hele hippe leuke en goed georganiseerde feesten. Van die feesten waar je, mocht je komen te overlijden, zeker dood aangetroffen wilt worden.

Ik heb er twee voor je uitgelicht waarvan ik weet dat het echt behoorlijk vette feestjes gaan worden. Evenement ‘Moulin Rouge’ wordt gehouden in Amsterdam in de koepelkerk. Aanvang: 31 December van 20:00 uur tot 05:30. Hieronder zie je een filmpje over de ambiance die ze willen neerzetten. Ziet er spectaculair uit! Voor een Moulin Rouge Burlesque feestje mag je mij ’s nachts wakker maken. Wel op tijd graag want make-up en aankleden neemt nogal wat tijd in beslag. Maar als het net zo spectaculair wordt als in het filmpje dan wordt dit een feest waar je nog lang over zal napraten. Wil je er ook naar toe? De info vindt je hier.

 

 

Het tweede feestje wordt georganiseerd door Sunny Jansen mijn favoriete society girl-covermodel-DJ en alleskunner. Iets wat Sunny organiseert moet wel geweldig en chic gaan worden. Het feest ‘The Grand Ball’ wordt gehouden in: Sofitel Legend Grand Hotel Amsterdam’ op 31 December van 22:00 tot 03:00. De info en kaarten kun je hier vinden: www.thegrandball.nl

Foto: Covergirl & DJ Sunny Jansen
Covergirl & DJ Sunny Jansen

Zelf weet ik nog niet precies wat ik ga doen. Misschien wordt het toch dat chalet in Courchevel en anders zie je mij wel op een van deze NYE party’s! Maar mocht ik plezier hebben gehad zijn jullie de eerste die het horen.