Grand opening penthouse van selfmade miljonair Marjan Strijbosch

0
3510

 

Vriendinnen Marjan Strijbosch & Marijke Helwegen balkonscène

 

Housewarming klinkt ineens als een simpel, kneuterig en lelijk woord na vandaag.

Wanneer je Marjan Strijbosch heet en als selfmade miljonair een on-Nederlands penthouse bezit, doe je niet aan housewarming. Dan heb je een grand opening. Wanneer zelfs de New York Times een voet tussen de deur probeert te krijgen, weet je dat dit toch wel iets bijzonders is.

Ik kan natuurlijk uren doorgaan met vertellen over alle prachtige elementen en verfijnde details van dit paleis op bijna 100 meter hoogte midden in Eindhoven, maar zoals Marjan zelf ook al opmerkte, het is gewoonweg niet uit te leggen of te fotograferen. Je moet het zelf zien. Ik heb dan ook mijn ogen uitgekeken op dit geweldig georganiseerde feest en ontdekte iedere keer weer wat nieuws om me aan te vergapen. Amerikaanse taferelen vonden er plaats in dit sprookjesachtige penthouse, dat zeker niet zou misstaan in Hollywood.

De rondrennende butlers met exquisiete amuses en canapés van excellente smaak.

De exotische cocktails met sexy namen -voorzien van ijsballen met Orchideeën die langzaam uit het smeltende ijs te voorschijn en als het ware tot bloei kwamen- bereid door een heerlijk uitziende, gespierde hunk die in de cocktailbar alle vrouwen liet zweten en dan niet alleen omdat hij van die overheerlijke cocktails met veel flair in elkaar rammelde.

Ik heb nog met pruillip aan echtgenoot gevraagd of we de lekkere hunk mee naar huis konden nemen. Natuurlijk puur en alleen voor de lekkere cocktails die hij maakt, maar Michael schudde streng zijn hoofd. Michael zegt dat hij mij die lekkere hunk best gunt, maar dat ons huis even groot is als de badkamer van Marjan en we dus helaas geen plaats hebben. Note to self; nog harder werken, groter huis kopen, lekkere “cocktail hunk” bij Marjan ophalen!

Foto’s & video: http://pressvisuals.com /fdmstudio

Buiten alle luxe, goede zorgen en het fantastische entertainment, viel het mij op dat Marjan’s vrienden- en kennissenkring bestond uit uitermate prettige mensen. Persoonlijk vind ik het fijn waneer je omgeven bent door mensen die oprecht blij voor je zijn en jou je rijkdom en geluk, in welke vorm dan ook, gunnen.

Daar hebben Nederlanders in het algemeen nogal eens moeite mee. Ze gunnen je van alles totdat je het daadwerkelijk hebt. De mensen die we ontmoette, waren oprecht blij voor hun vriendin en dat was merkbaar aan de algehele sfeer. Mooie energie en fijne mensen.

Fotografie: Dré Wouters

Toen echtgenoot en ik zaterdag na een fantastische en fabuleuze avond terug naar ons hotel wilde strompelen en afscheid namen van Marjan, zei ze doodleuk; “Jullie komen morgen toch ook nog wel hè?” Wij; “Morgen?”. “Jaaa”, zei Marjan, “morgen is deel twee van de opening en ik zou het heel leuk vinden als jullie dan ook komen”.

Opa en oma Van Hooff boekten dus nog een nacht bij in het hotel en gaven op zondag gewoon weer acte de présence om vrolijk verder te feesten. Het allerleukste vond ik dat Marjan een enorm danstalent blijkt te zijn. Ze gaf een spectaculaire dansshow weg. Wat mij betreft kan ze zo in “Dancing With The Stars”.

Marjan Strijbosch leeft, geniet van alles waar ze keihard voor werkt, heeft het gezellig en doet vooral waar ze zin in heeft. Een lieve warme hartelijke vrouw. Een levensgenieter die alles uit het leven haalt en het deelt met de mensen om haar heen. Dat zouden meer mensen moeten doen.

Het waren twee geweldige dagen daar in Eindhoven en haar gastvrijheid zegt enorm veel over haar persoon. Ik wilde mij eigenlijk stiekem laten insluiten in haar penthouse om ’s nachts verstoppertje te spelen en op een van die gigantische fluffy bedden te springen, maar wederom schudt echtgenoot streng met zijn hoofd! Ik ben braaf met hem mee terug naar het hotel gegaan.

Carpe Diem

Voor wie nog net iets meer wil zien van haar prachtige penthouse dat kan hier