GiveAway Time! Win een Brazilian Wax bij salon Wax & Go in Alkmaar!

3
3115

Black Magnolias GiveAway Time

Brazilian Wax

Heb jij nog nooit een professionele Brazilian Wax gehad? Dit is nu je kans. Deborah van salon Wax & Go in Alkmaar geeft een Brazilian wax behandeling cadeau. Ik weet zeker dat je er geen spijt van krijgt. Mocht je het nou heel eng vinden, ben ik bereid om met je mee te gaan (ik hou je hand niet vast maar blijf netjes veilig in de wachtkamer zitten)

Omdat ik besef dat Wax & Go Alkmaar zit en dus niet voor iedereen handig is maar ik wel wil dat iedereen mee kan doen neem ik de winnaar of winnares daarna mee uit lunchen. Zowel dames als heren mogen meedoen aangezien Wax & Go ook Boyzilians (Brazilian Wax voor heren) aanbiedt.

 Wat moet je doen om voor de Brazilian Wax in aanmerking te komen?

Laat onder mijn artikel over mijn ervaringen met ontharen een reactie achter waarom je een brazilian wax wilt wil proberen. Klik op deze Link om je reactie achter te laten.

N.B. Let wel. Wax & Go is gevestigd in Alkmaar, doe alleen mee als je ook bereid bent om naar Alkmaar te komen.

DE WINNARES VAN DE BRAZILIAN WAX IS BEKEND:

Gefeliciteerd Cathy Krielaart. Je hilarische verhaal met bloederig einde daar moet maar geen deel 2 van komen. Dus jij mag naar mijn Poenie-vrouw! Neem contact met ons op via: info@www.blackmagnolias.com of je mag ook via FB een pm bericht sturen.

3 REACTIES

 1. Hoi Genevieve!

  Hartstikke leuk dat je zo open en bloot durft te zijn als het om ontharen gaat bij de intieme delen van het lichaam. Een erg interessant artikel over je eigen ervaring met ontharen!

  Zelf heb ik nog nooit een Brazilian Wax gedaan. Ik vin het erg belangrijk om als een jonge vrouw daar beneden en op het rest van het lichaam verzorgd te zijn. Niet alleen met haren, maar met alles. Ik ben er wel altijd nieuwsgierig naar geweest alleen durfde ik het niet om de grote stap te zetten. Ik heb met wax een keer mijn gezicht onthaard en erna kreeg ik uitslag op me gezicht. Dus sindsdien ben ik niet een erg grote fan van wax meer. Waarschijnlijk heb ik toen verkeerde wax gebruikt, dus vandaar dat ik uitslag op me gezicht kreeg.
  Een vriendin van mij heeft het beneden laten laseren. Super handig natuurlijk, alleen kan ik dit niet doen vanwege mijn donkere huid en de apparaten zijn (jammer) genoeg niet gemaakt voor mensen met een donkere huid.

  Mij lijkt het een interessante en leuke ervaring om een Brazilan Wax te doen omdat ik het een keer wil proberen! En omdat je het na het waxen een tijdje niet hoeft te scheren wat ideaal is omdat ik elke dag wel druk bezig ben met school/stage/werk.

  Liefs .

  Celista Kraayenbrink

  • Hallo Celista wat leuk dat reageert en meedoet. Ik ken het probleem met wax strips en “homemade” wax. Ik gebruik nog steeds regelmatig waxstrips voor mijn bovenlip. Wanneer ik net 1 keer te vaak over dezelfde plek ga heb ik direct van die brandplekjes die op mijn donkere huid zwarte littekens achterlaten. Heel frustrerend ik heb echt een overgevoelige huid.

 2. Ik heb nog nooit wax sessie gehad daar beneden, met het mooie weer in aantocht zou ik het best een keer willen proberen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here